Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Robert noszczyk
jaka
jaka
Robert noszczyk
nie napiszę o tobie sylaby
nawet nie wydobędę głoski
nie warto
wystarczą pogłoski
Lubię
2
Robert noszczyk
Wiersz · 11 marca 2018
Konrad Koper
Krótki, pełen treści – filozoficzny.
Lubię
·
Zgłoś
·
6 lat
Katowicki Pierrot
Z pogłoskami to różnie bywa tak na marginesie, ale gra słów naprawdę dobra, pozdrawiam
Lubię
·
Zgłoś
·
6 lat
Beata Igielska
Bardzo cenię ekonomię słowa i grę słów - dlatego gratuluję i daję wysoką ocenę. Pozdrawiam:)
Lubię
·
Zgłoś
·
6 lat
Usunięto
1
komentarz
×
Zgłoś obraźliwe treści