Rozmowa poetów

Witold Szwedkowski

- No sam nie wiem.

- Dotknąłem sedna.

- Dotknąłeś se dna.

- No sam nie wiem.

 

(Chorzów, 11.3.18)
Witold Szwedkowski
Witold Szwedkowski
Wiersz · 11 marca 2018
anonim