Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Witold Szwedkowski
Rozmowa poetów
Rozmowa poetów
Witold Szwedkowski
- No sam nie wiem.
- Dotknąłem sedna.
- Dotknąłeś se dna.
- No sam nie wiem.
(Chorzów, 11.3.18)
Lubię
Witold Szwedkowski
Wiersz · 11 marca 2018
Konrad Koper
To chyba do mnie… Fajna gra słów. 5
Lubię
·
Zgłoś
·
6 lat
Katowicki Pierrot
Fakt, że utwór powstał w Chorzowie nie jest przypadkowy w grze słów, pozdrawiam
Lubię
·
Zgłoś
·
6 lat
jan_komułzykant
nosa mnie, wiem.
Lubię
·
Zgłoś
·
6 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści