wykop

Yaro

wykop sobie sam 
grób o połowę taniej

 

łopata gratis 

 

kwatera będzie murowana 
podasz pustaki urób zaprawę 
w ofercie możliwość samospalenia 
przy samozapłonie w Martynowskim piecu


prochy rozrzucimy z rozmachem 
gdzie zechcesz są atrakcyjne miejsca 
niech ta podróż będzie wieczna

 

pomyśl o tym a nie tylko harówka 
od świtu po blade odbicie księżyca

 

 nie jest to reklama

lecz warto mieć plany

 

 przykładowa wersja 
przejścia z bytu w niebyt

wiem że radę dasz

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny+ 2 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 12 marca 2018
anonim