Literatura

wykop (wiersz)

Yaro

wykop sobie sam 
grób o połowę taniej

 

łopata gratis 

 

kwatera będzie murowana 
podasz pustaki urób zaprawę 
w ofercie możliwość samospalenia 
przy samozapłonie w Martynowskim piecu


prochy rozrzucimy z rozmachem 
gdzie zechcesz są atrakcyjne miejsca 
niech ta podróż będzie wieczna

 

pomyśl o tym a nie tylko harówka 
od świtu po blade odbicie księżyca

 

 nie jest to reklama

lecz warto mieć plany

 

 przykładowa wersja 
przejścia z bytu w niebyt

wiem że radę dasz

 


fatalny+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Katowicki Pierrot
Katowicki Pierrot 13 marca 2018, 21:43
Spodziewałem się, że całość będzie mniej oczywista i coś więcej wniesie do głowy odbiorcy, pozdrawiam
Konrad Koper 13 marca 2018, 21:53
Słaba satyra.
przysłano: 12 marca 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca