wkręceni

Robert noszczyk

chciałbyś może się wślizgnąć po cichu

 

w intelekty i dusze ludzi

 

gdy w interpersonalnym transie

 

rzucają cię czasem jak w bagno

 

w przecudacznych emotikonach

 

ślą prześmiewcy wyssane historie

 

karmiąc cię hipochondrią

 

pocieszają gdyś w żalu z podwiniętą nogą

 

gdyś szczęśliwy znikają

Robert noszczyk
Robert noszczyk
Wiersz · 13 marca 2018