Literatura

Przebrany za siebie samego (wiersz)

Katowicki Pierrot

Ten krój był idealny

dziś mi już nie do twarzy

sentymentalne elementy garderoby

nie po drodze nam razem

wtedy jednak było inaczej

szafa to wiarygodny pamiętnik

nieścisłość tkwi w liczbie guzików

 

dziury w kieszeni nie zrobiły węże

 

 

więcej na: www.katowicki-pierrot.blogspot.com 


wyśmienity 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 13 marca 2018, 22:09
Jeszcze raz witam.
Robert noszczyk
Robert noszczyk 16 marca 2018, 13:44
podoba mi się
Katowicki Pierrot
Katowicki Pierrot 30 marca 2018, 16:26
Dziękuję za wizytę i komentarz wszystkim i pozdrawiam
przysłano: 13 marca 2018 (historia)

Inne teksty autora

Ostatni wielki sobowtór
Katowicki Pierrot
Ostatni nie zdążył
Katowicki Pierrot
Pozorny spacer
Katowicki Pierrot
Błogie słuchanie nicości
Katowicki Pierrot
Idąc błędnym szlakiem
Katowicki Pierrot
Lalka o imieniu Jagoda
Katowicki Pierrot
Zaginiona czapka z daszkiem
Katowicki Pierrot
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca