Przebrany za siebie samego

Katowicki Pierrot

Ten krój był idealny

dziś mi już nie do twarzy

sentymentalne elementy garderoby

nie po drodze nam razem

wtedy jednak było inaczej

szafa to wiarygodny pamiętnik

nieścisłość tkwi w liczbie guzików

 

dziury w kieszeni nie zrobiły węże

 

 

więcej na: www.katowicki-pierrot.blogspot.com 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
Katowicki Pierrot
Katowicki Pierrot
Wiersz · 13 marca 2018
anonim