rozrzucam wiersze
jesień rozkłada liście
wiosną zakwitnę dla ciebie
byś dotykała mnie
w twoich oczach oceanu błękit
w twoich włosach szaleje wiatr
pamiętam cię z piaskownicy
teraz jest dobrze nam
serca w uderzeniach nie zderzają się
w twoich oczach oceanu błękit
w twoich włosach szaleje wiatr
wprowadzę cię w prawdziwy stan uniesienia
uspokój oddech
ciało niech pragnie pieszczot
odpręż powieki by nie przesłaniały naszego świata
w twoich oczach oceanu błękit
w twoich włosach szaleje wiatr