Literatura

"Gorycz" (wiersz)

Oliwia Szaniawska

Najgorsze uczucie kiedy ona czuje coś do niego a on do niej nic .


fatalny 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 15 marca 2018, 13:05
"Najgorsze uczucie kiedy ona czuje coś do niego a on do niej nic ."

...żal(?) złość? może i "jest", a gdzie ew. "wiersz"?
Konrad Koper 16 marca 2018, 10:31
Banalne, płytkie, infantylne !!!
Beata Igielska
Beata Igielska 16 marca 2018, 18:19
Niestety, muszę podpisać się pod opiniami Mithril i Konrada.
przysłano: 15 marca 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca