[na mrozie poniżej 2° celsjusza
idę w ciepłym ubraniu i kurtce
w luźnej sportowej niebieskiej
szron powstaje już na ubraniu
i kurtka wygląda jak ze srebra]
a chmury oświetlają otoczenie
[kwanty energii w środowisku
to czas ludzi wodnika new age
system molekularny afirmacji
zielona energia i zielona aura]
[na mrozie poniżej 2° celsjusza
idę w tym sportowym ubraniu
moja aura to aura środowiska]
w przestrzeni serca jest źródło
system energetyczny afirmacji