Sznur

Konrad Koper

Sznur przydaje się w życiu.

 

Można : powiesić przykrości,

związać różne sprawy,

założyć nim stronę w książce

lub przymocować go do kołowrotu.

 

Czasem określamy początek i koniec.

Choć sznur wtedy może zawieść.

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 16 marca 2018
anonim