entliczek pętliczek

Jacek JacoM Michalski

idzie z kuchni do sypialni

przy osmolonej ścianie

nad popiołem kołyski

w mieście olimpiady

szkło trzeszczy pod butami

pierdolony snajper uprzykrza spacer

kruki białe od kurzu udają gołębie

 

obrazek jak wrzód na dupie

kołysze się we śnie

było minęło i minąć nie może

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 17 marca 2018
anonim