do nieba

Yaro

pójść do nieba 
najlepiej żywcem

oderwany od stołu z kieliszkiem 

by było miło jak będzie to będzie

 

słowa  dreszczem na skórze

na stole rozrzucone listy
z adresem do Pana Boga

wysyłam w pośpiechu

 

odpowiedzi nie będzie za wcześnie

tymczasem ulotny
skreślę kilka wierszy

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 18 marca 2018
anonim