pójść do nieba
najlepiej żywcem
oderwany od stołu z kieliszkiem
by było miło jak będzie to będzie
słowa dreszczem na skórze
na stole rozrzucone listy
z adresem do Pana Boga
wysyłam w pośpiechu
odpowiedzi nie będzie za wcześnie
tymczasem ulotny
skreślę kilka wierszy