Na szczęście

Witold Szwedkowski

 

 

 

 

  P   R   Z   Y   S   Z   Ł   O

 

  P   R   Z   E   S   Z   Ł   O

 

 

 

(17.3.18)
Witold Szwedkowski
Witold Szwedkowski
Wiersz · 19 marca 2018
anonim