Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Witold Szwedkowski
Na szczęście
Na szczęście
Witold Szwedkowski
P R Z Y S Z Ł O
P R Z E S Z Ł O
(17.3.18)
Lubię
Witold Szwedkowski
Wiersz · 19 marca 2018
×
Zgłoś obraźliwe treści