a coś takiego tu jest....

Nochalopalupagu


dotykam się
w samotności
palę świeczkę
na oknie
krople spływają
po moich zmysłach
łaskocząc
szybę
pada deszcz

*

założyłam dwie lewe
skarpetki
żeby tak jak ja
nie miały pary
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 14 głosów
Nochalopalupagu
Nochalopalupagu
Wiersz · 16 grudnia 2001
anonim