a coś takiego tu jest....
Nochalopalupagu
dotykam się
w samotności
palę świeczkę
na oknie
krople spływają
po moich zmysłach
łaskocząc
szybę
pada deszcz
*
założyłam dwie lewe
skarpetki
żeby tak jak ja
nie miały pary
Nochalopalupagu
Wiersz
·
16 grudnia 2001