przstrzenność

Lucky Person

ciebież niewielkiej niepustki

w moim głębokim cieniu

poszukiwać mogłem

 

niewdzięczność dzwięcznej części życia

oddala mnie od chęci poszukiwania cząstki

twojego wydychanego życia 

 

niech się pozmienia bezmierność czekania

w śladem idącą za tobą miłość

w przestrzenność twojej mądrości

 

tu śnijmy cząstkami natury

my nie my jakieś dzieci 

się stańmy korzeniami żyć nowych

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 30 marca 2018
anonim