wielkie czwartki

Grzesiek z nick-ąd

 

Bierzcie i jedzcie z tego
A nie od razu żryjcie
Aż krzywda wam bliźniego
Spod pięknej szaty wyjdzie

Bierzcie i sobie pijcie
Ale nie krew z aorty
Bo wy owoce gnilne
Zaczerwienione mordy

Kiedy padacie krzyżem
trzęsie się ziemia cała
Do piekła dużo bliżej 
Niż by się wam zdawało

 

 

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 31 marca 2018
anonim