Literatura

zmień bit (wiersz)

Yaro

zamknęliście mnie w klatce 
dostaję kąski niesmaczne  
słuchać muszę waszych płyt 
bo to jest dobre 
inne rzeczy to wstyd 

 

wolnym pragnę być 
Bóg nie pozwala zniewalać 
budujecie więzienia dla
drzew i jego cienia 

 

giń w nieprawdzie świnio zła 
nie nauczaj jak  żyć 
bo nie potrafisz być 
kasę doić jak żyd 
skundlony cieć

 

wolnym pragnę być 
Bóg nie pozwala zniewalać 
budujecie więzienia dla
drzew i jego cienia

 


wyśmienity 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 2 kwietnia 2018, 21:16
Bardzo prawdziwy.
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski 3 kwietnia 2018, 11:02
:-)
Yaro
Yaro 3 kwietnia 2018, 23:52
dziękuję:-)
Ir
Ir 7 kwietnia 2018, 12:50
Cudny.
przysłano: 2 kwietnia 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca