butaforia

wjola

naszych uczuć

jak prawdziwe

na potrzeby

sztuki pięknej

wielkiej gry

ile jeszcze

będą stały

wciąż nieżywe

za kurtyną

w tle na scenie

kolejnych być

 

wjola
wjola
Wiersz · 3 kwietnia 2018
anonim