Literatura

razem z tobą (wiersz)

Yaro

dziękuję za spędzony wspólnie czas
za wytrwałość i łzy na koszuli białej
przytulona do mej piersi 
pozwól nam wytrwać 
gdy lato i gdy w sercu zima

 

ile potrzeba serca i rozumu 
by zrozumieć się nawzajem 
bo kochać to za mało czasem 
by zrozumieć świat 
i to co pod stopami umyka 

 

brniemy po kolana w życiu 
wciąga nas chaos bycia 
zatrzymam te chwile co uciekają
rozpływam się w zieleni
znikam w szumie wiatru 
pozwól i zatrzymaj ulotność

 

ile potrzeba serca i rozumu 
by zrozumieć się na wzajem 
bo kochać to za mało czasem 
by zrozumieć świat 
i to co pod stopami umyka


wyśmienity 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 4 kwietnia 2018, 09:47
Miejscami świetny…
Ir
Ir 7 kwietnia 2018, 12:49
Cudny.
przysłano: 3 kwietnia 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca