Morsy

Konrad Koper

Rozgrzani wchodzimy do lodowatej wody,

zmagamy się ze sobą.

Gdy wychodzimy czujemy żar.

 

Podobnie może doświadczyć nas życie.

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 4 kwietnia 2018
anonim