jesteś

Lucky Person

wznieś mnie

na ust twoich dotyku

na kropli potu

w podróźy po drogach

naszych ciał

nie pamiętam już

ile czekałem na ciebie

ile minęło mnie w czasie

ile ciebie 

składam cię

we wspólność

i jedność 

lecz to nie ja

jestem lecącym 

kawałkim miłości

jestem tylko

tym który czekał

na szczęście

i wznoszoną przez ciebie skałą

niepękającą od byle kropel

pełnych złego

masz na ustach nadzieję

ja cię spijam

i widzę nas

w całościach wydarzeń

przyszłych.

 

Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 7 kwietnia 2018
anonim