wierszem do ciebie

Yaro

trzęsącą karoserią
prosto z komisu 

odzierałem ze rdzy

 

w twoim kierunku
zwijałem asfalt

 

wyczuwalny zapach gum
ser na skarpetach 
nieświeży oddech

 

papierosowym dymem  w oczy 
 zatarty alternator 

 

wiersz spełnia treść

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 9 kwietnia 2018
anonim
  • Yaro
    Dziękuję Januszu.
    Pozdrawiam serdecznie ;-)

    · Zgłoś · 6 lat temu
  • Janusz Gierucki
    Naprawdę nieźle to ująłeś, zaiste wiersz spełnia treść.

    · Zgłoś · 6 lat temu
Usunięto 1 komentarz