wierszem do ciebie

Yaro

trzęsącą karoserią
prosto z komisu 

odzierałem ze rdzy

 

w twoim kierunku
zwijałem asfalt

 

wyczuwalny zapach gum
ser na skarpetach 
nieświeży oddech

 

papierosowym dymem  w oczy 
 zatarty alternator 

 

wiersz spełnia treść

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 9 kwietnia 2018
anonim
Usunięto 1 komentarz