Ta ulica jest zabytkowa :
Przy niej są gazowe lampy.
Płaskorzeźby dekorują domy.
Na balkonach wiszą kolorowe flagi i są kwiaty.
Po bruku jadą dorożki.
Na ulicy panuje dobro.
Czy ona jednak istnieje ?
Jeżeli tak, to nie wiemy gdzie prowadzi.