Ulica

Konrad Koper

Ta ulica jest zabytkowa :

Przy niej są gazowe lampy.

Płaskorzeźby dekorują domy.

 

Na balkonach wiszą kolorowe flagi i są kwiaty.

Po bruku jadą dorożki.

 

Na ulicy panuje dobro.

 

Czy ona jednak istnieje ?

Jeżeli tak, to nie wiemy gdzie prowadzi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 2 głosy
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 10 kwietnia 2018
anonim