Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Jakub Zoltowski
dead-zone
dead-zone
Jakub Zoltowski
przezroczystość śmierci
trumna
w niej duch
martwa osoba
pełnia życia (pe
łna życia)
Lubię
Jakub Zoltowski
Wiersz · 11 kwietnia 2018
Konrad Koper
Nie rozumiem ! Gdzie przesłanie ?
Lubię
·
Zgłoś
·
6 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści