bezgwiezdność

Jacek JacoM Michalski

czerń biblii zaciemnia noc

skronie stygną jak rytm

litość potrzebuje ciszy

 

uwierz mi kochanie

nasze cienie będą razem

przez wszystkie krwiste błękity

 

mówią że jutro też jest dzień

oby nie dla nas

zostańmy wspólnie w mroku

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 3 głosy
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 12 kwietnia 2018
anonim
Usunięto 1 komentarz