jak dotyk

Yaro

dotyk 
 zimna dłoni
stopiony serca lód

 

jesteś obca  mimo bliskości 

dwie krople wody

 bardzo różni

 

podobne spojrzenia 

połączone w pryzmacie 


dotyk włosów 
 jedwabne  oplatają palce

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 15 kwietnia 2018
anonim