Rozmowa

Konrad Koper

Rozmawiaj ze mną :

gestami, uśmiechem, uściskiem ręki.

 

Słowa wyrażaj melodyjnie,

używaj licznych metafor, niedopowiedzeń,

powtarzaj się.

 

Niech poznam też twoją duszę muzo.

 

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 17 kwietnia 2018
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    Beta
    Jakbyś zmienił duszę na dupę, byłoby ciekawiej

    · Zgłoś · 6 lat temu