Literatura

jestem tutaj (wiersz)

Yaro

opadają mgły

upadają rządy


jestem sobą nawet tu

gdzie podziewasz się kochanie
przebudźmy się

zły omen minie kadrem w kinie

 

płyną łzy płyniesz ty
oszukują mnie 
praca czyni wolnym
odczytałem napis 
brzmiał i brzmi

 

w uszach szum
w ręku sztil od kilofa


wyjeżdżam  z  kraju


jestem tutaj psem
wołem do roboty

szmatą do podłogi

 

nie wiem jak czujesz się ty

 niepotrzebnym jestem tutaj

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 20 kwietnia 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca