kłamstwo

Yaro

co z nami będzie 
oszukana miłość


pęka  szkło

kaleczy serce


ty masz nadzieję
ja schizofrenię


Amen

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 20 kwietnia 2018
anonim