Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Yaro
kłamstwo
kłamstwo
Yaro
co z nami będzie
oszukana miłość
pęka szkło
kaleczy serce
ty masz nadzieję
ja schizofrenię
Amen
Lubię
1
Yaro
Wiersz · 20 kwietnia 2018
Konrad Koper
Krótkie, a ile ukrytej treści…
Lubię
·
Zgłoś
·
6 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści