Ze mną…

Konrad Koper

Ze mną w mieszkaniu jest :

 

łóżko, które pręży grzbiet,

szorstki koc, nieprzyjazne krzesło,

zakurzona szafa, szare firanki,

stół na którym leżą milczące rzeczy.

 

Ze mną jest samotność.

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 21 kwietnia 2018
anonim