Z mitologii

Konrad Koper

W życiu się plątałem.

Z problemów i zmartwień powstał Węzeł Gordyjski .

Jeżeli wiąże szyję, to…

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 22 kwietnia 2018
anonim