niepełni
ElminCrudo
niepełni z natury mniej widzą mniej słyszą
niepełni pojmują bez tyrad czy ględzeń
niepełni nie zwykli narzekać marudzić
niepełnych nie warto nie musisz dostrzegać
ElminCrudo
Wiersz
·
25 kwietnia 2018