dobro jest mikroskopijne

Pawel Lempicki

Dobro jest mikroskopijne
rzadko zauważalne
większe rozmiary przybiera zło
które jest wszechobecne
które jest we mnie
jestem olbrzymem
zgniatam święte karły.

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
Pawel Lempicki
Pawel Lempicki
Wiersz · 25 kwietnia 2018
anonim