Właściwe podkreślić

Witold Szwedkowski

     

     prawdziwi Polacy

     prawdziwa poezja

     prawdziwe fakty

     prawdziwa historia

     prawdziwe grzyby

     prawdziwa kobieta

     prawdziwe dziecko

     prawdziwa rzeczywistość

     prawdziwe kłamstwa

 

Witold Szwedkowski
Witold Szwedkowski
Wiersz · 27 kwietnia 2018
anonim