Literatura

krótki wiersz o niczyjej winie (wiersz)

Grzesiek z nick-ąd

Chciałoby się napisać jestem 
niewinny bo niepodejrzany 
jak zachłyśnięte cud powietrze 
na twoje rany 

Chciałoby się napisać jeszcze 
że wszystko to niezamierzone 
jak kilka zbyt koślawych wierszy 
na twojej dloni 

Chciałoby się napisać koniec 
mojego z życiem przepraszania 
lecz krzywda ciągle gorzko płonie 
na naszych ranach

 


niczego sobie 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 29 kwietnia 2018, 14:29
Ładny ale banalny.
przysłano: 29 kwietnia 2018 (historia)

Inne teksty autora

piosenka przeufna
Grzesiek z nick-ąd
piosenka na każdą okazję
Grzesiek z nick-ąd
Makatka współwinna
Grzesiek z nick-ąd
piosenka na bezdechu
Grzesiek z nick-ąd
krótki wiersz do poprawki
Grzesiek z nick-ąd
wiersz dojrzewający
Grzesiek z nick-ąd
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca