Muza

Konrad Koper

Podaj rękę.

Dotknij mnie czule.

 

Skiń, zrób gest.

 

Pokaż góry ,lasy, morza.

Nazwij zwierzynę, ptaki.

 

Wszystko przypraw.

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 29 kwietnia 2018
anonim