ryba w gazecie
mamiąca na środku
wychynęła ze stron poślednich
opasła jedynką
ostatnią
w 3d i czas
rozprężasz strony
fetor czcionki sztychem
knajackich dowcipów zecera
co mu ryba co i
akwarium
na ołów z form
pismo a rebours
cienie fotografii
mat refleksu diapozytywu
na łuskach i skrzelach
bez wody
w mdłym nurcie
komu ryby trup
w paczce wiadomości
e-wydanie gazety otwiera
tło forum profanum
przebarwi
złote łuski