nieczęstość

Lucky Person

leć mały motylku

niesiony skrawku życia

przepełniony szczęściem

 

do nieba wznoś się

latawcu bezwietrznych dni

równym rytmem zapamiętanych wspomnień

 

 

niech cię nie strącą

prądy przeciwne

niewierzących w nic nieszczęśliwców

 

na wiatry w dół wiane

nie zwracaj uwagi

serca słuchając wznoś siebie

 

jesteś jednością ze światem

harmonią siłą i trwaniem

jesteś nieczęstość z czystym przesłaniem.

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 30 kwietnia 2018
anonim