Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Konrad Koper
O nas
O nas
Konrad Koper
Poeci nadają na różnych częstotliwościach.
Każdy odbiorca ma inaczej dostrojone programy.
Lubię
Konrad Koper
Wiersz · 3 maja 2018
Iza Marcinkowska
prawda
Lubię
·
Zgłoś
·
6 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści