Codzienność

Iza Marcinkowska

Wstaję rano

Dotykam świat

Wszystkimi zmysłami

Wtapiam się w tło

 

Płynę ludzką rzeką

Do celu?

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Iza Marcinkowska
Iza Marcinkowska
Wiersz · 4 maja 2018
anonim