Cisza

Iza Marcinkowska

Drzwi systemu

Wołają

Wciągają

Igrają

Uczuciami

Zmysłami

Myślami

Zabijają

 

Gołosłowie przykręca śruby

Za niewinność

Opuszcza kraty

Zgniata za niewinność

 

Pukam

 

Cisza

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Iza Marcinkowska
Iza Marcinkowska
Wiersz · 4 maja 2018
anonim