Hej, czas!

Iza Marcinkowska

Spójrz mi prosto w twarz

I powiedz, czemu

Tak uciekasz,

 Tak gonisz?

Źle ci?

W chwili agonii

Masz następną

Jędrną, świeżą

A oni wierzą

A ty nie

I za często mówisz:

CZEŚĆ!

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Iza Marcinkowska
Iza Marcinkowska
Wiersz · 4 maja 2018
anonim